Lucky Charms Rainbow

bråvallafestivalen dag 3

 
            
           
 
 
 
Bastille var så sjukt bra! Alltså känslan när hela publikhavet satte sig ner för att sen hoppa i takt till Of the night.
 
 
 
 
älskar en kille i bakgrunden som knappt syns, så borta var han haha.. 
 
 
Skulle ta bilder i fotoautomaten men den hade stängt och vi kom inte in i den för det var en vit pressening och ett rep runt den :(  
 
 
 
hahah alltså..
 
Peace out!! /gmn
 

bråvallafestivalen dag 2

  
 
Såg slutet av Daniel Adams Ray och sen gick vi på Broiler. Tyvärr missade vi Afterski :( men det var lätt bättre än Passenger iallafall
 
 
Såg Movits en stund innan vi började vänta på The Kooks. 
 
 
 
En tjej bakom oss tog de här bilderna, haha så fula.. 
 
 
 
 
The Kooks var iallfall SÅ JÄVLA BRA!!!!!!!
 

Sen var det Veronica Maggio och vi hade läst att Håkan Hellström var på Bråvalla och troligen skulle gästa hennes konsert. 
  
  
 
 
Konserten var grym och stämningen var obeskrivlig (till och med jag som inte ens lyssnar på henne tycker det var helt sjukt bra?? då måste det verkligen varit det) och Håkan kom!!!! 
 
 
 
 
Dansade, skreksjöng duduuududu och hoppade runt i ett led runtomkring i hela publikhavet till Klingande. Lovely. 
 
Vi tänkte gå därifrån för att se Kings of leon för att sen gå tillbaka till slutet och förhoppningsvis kunna se Jubel då. Det blev precis som under Iron Madien. När vi är en bit bort stannar vi upp för att inse att det är Jubel som börjar spelas och vi springer tillbaka till scenen. 
 
 
 
När vi gick därifrån fortsatte vår tur för när vi kommit fram till Kings of leon börjar de spela Use somebody. 
 
Sen åkte vi karusell och jag trodde jag skulle dö hela tiden. Det blev inte bättre av att den började åka högre igen när jag trodde det äntligen var slut. Vi sjöng med till Sex on fire som spelades under tiden och jag försökte fokusera på att sjunga och överlevde. 
  
 
 
Peace out!! /gmn 
 

bråvallafestivalen dag 1

 
Vi kom lite senare pga vårt sommarjobb och missade Markus Krunegård och Den svenska björnstammen :(((((( 
 
Vi gick till Imagine Dragons ganska sent och släpptes vi inte in av vakten för att det var för mycket folk. Vi stod där utanför de två första låtarna och jag var fett arg eftersom det gick ut folk ibland men vi blev ändå inte insläppta. Till slut blev vi iallafall insläppta! Yeeeey! 
 
 
 
 
 
Vi åt till Clean Bandit och sen var det Lana del rey, HUR ASBALL ÄR HON INTE? dog i princip bara av att få se henne. tuggummit, coca cola-kepsen, sugröret, ciggen, rösten, utseendet, låtarna.. omg. hon behövde inte direkt anstränga sig för att det skulle bli bra och det i princip enda hon sa vad jag minns var typ "I love your energi" man ba haha okeej? sjukt avundsjuk på dem som fick ta selfies med henne är jag också.. 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom vi inte älskar hårdrock och Iron Madien spelade i 2 timmar så tänkte vi efter ett tag gå på Silent Disco. Den enda låten vi ville höra var "run to the hills" och vi tänkte att den var i slutet.
 
När vi är på väg bort från scenen stannar vi upp och ba "den här låten känner jag igen" och så börjar vi springa tillbaka till scenen till "RUUUN TO THE HILLS DUDUUDDUUDU RUUUN FOR YOUR LIIIIIFEEE DUDUUDUD.." den känslan alltså. 
  
 
 
  
 
Efter ett tag inne på Silent Disco gick vi ett tag på Sam Smith (visste inte vem det var men kände igen en del låtar och så körde han "do I wanna know?" av Arctic Monkeys, asbra faktiskt!!) Sen gick vi på Belle and Sebastian, så mysigt! Dansade och hade det bra.
 
 
Sedan skulle vi se M.I.A innan vi åkte hem men det slutade tidigare så det blev inte så. Tora och jag åkte hem istället och åt glass.
 
Peace out!! /gmn