Lucky Charms Rainbow

bråvallafestivalen dag 1

 
Vi kom lite senare pga vårt sommarjobb och missade Markus Krunegård och Den svenska björnstammen :(((((( 
 
Vi gick till Imagine Dragons ganska sent och släpptes vi inte in av vakten för att det var för mycket folk. Vi stod där utanför de två första låtarna och jag var fett arg eftersom det gick ut folk ibland men vi blev ändå inte insläppta. Till slut blev vi iallafall insläppta! Yeeeey! 
 
 
 
 
 
Vi åt till Clean Bandit och sen var det Lana del rey, HUR ASBALL ÄR HON INTE? dog i princip bara av att få se henne. tuggummit, coca cola-kepsen, sugröret, ciggen, rösten, utseendet, låtarna.. omg. hon behövde inte direkt anstränga sig för att det skulle bli bra och det i princip enda hon sa vad jag minns var typ "I love your energi" man ba haha okeej? sjukt avundsjuk på dem som fick ta selfies med henne är jag också.. 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom vi inte älskar hårdrock och Iron Madien spelade i 2 timmar så tänkte vi efter ett tag gå på Silent Disco. Den enda låten vi ville höra var "run to the hills" och vi tänkte att den var i slutet.
 
När vi är på väg bort från scenen stannar vi upp och ba "den här låten känner jag igen" och så börjar vi springa tillbaka till scenen till "RUUUN TO THE HILLS DUDUUDDUUDU RUUUN FOR YOUR LIIIIIFEEE DUDUUDUD.." den känslan alltså. 
  
 
 
  
 
Efter ett tag inne på Silent Disco gick vi ett tag på Sam Smith (visste inte vem det var men kände igen en del låtar och så körde han "do I wanna know?" av Arctic Monkeys, asbra faktiskt!!) Sen gick vi på Belle and Sebastian, så mysigt! Dansade och hade det bra.
 
 
Sedan skulle vi se M.I.A innan vi åkte hem men det slutade tidigare så det blev inte så. Tora och jag åkte hem istället och åt glass.
 
Peace out!! /gmn 
 

Kommentera här: